Boek jouw experience

PURO - for body & mind

Welkom!

Holistisch totaalconcept

Wat fijn dat je er bent!


Ik ben Daphné , oprichtster en bezielster van PURO - for body & mind, een holistische praktijk waar jij centraal staat.

Ik geloof sterk in de kracht van helende handen en de natuur, in het effect van je fysieke en mentale gezondheid op je huid.
Door al deze aspecten samen te integreren in behandelingen kom je tot langdurige resultaten zodat jij kan genieten van een energiek leven.

Laat mij je innerlijke schoonheid verzorgen zodat jij kan genieten van een stralende huid, meer rust en energie.

Want wanneer jij je goed voelt, straal je dit ook uit!

Bij PURO geniet je van de allerbeste behandeling op het gebied van innerlijke en uiterlijke welzijn.

Wat is holistische schoonheid?

PURO zet zich in voor een holistische benadering van schoonheid. Hierbij staat jouw totale zijn centraal en wordt er gekeken naar wat jouw lichaam, geest en huid nodig hebben en ook naar wie jij bent en wat je voelt.


Het is een totaalconcept voor innerlijke en uiterlijke verzorging om jouw innerlijke glow te laten stralen. Dit doe ik door natuurlijke huidverbeterende technieken te combineren met natuurlijke producten, aromatherapie, kleurlichttherapie, een positieve mindset, persoonlijke aandacht en ontspanning.

Door deze totaalaanpak wordt het zelfherstellend vermogen van de huid en het lichaam aangesproken en geniet je van de meest optimale en langdurige resultaten.


Door jezelf en je lichaam bewust en liefdevol aandacht en verzorging te geven, gaat jouw lichaamsenergie beter kunnen stromen. Er ontstaat een pure en natuurlijke glow die jouw innerlijke kracht reflecteert. Innerlijk en uiterlijk welzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.


Ontspanning en Zelfliefde

Ontspanning en zelfliefde zijn twee belangrijke peilers voor een gezonde huid en energiek leven. Door je lichaam en geest te laten ontspannen, worden actieve werkstoffen beter opgenomen, kan je huid en je lichaam zich beter herstellen en kom je dichter bij het meest waardevolle plekje in jezelf: je innerlijke krachtbron.Tot binnenkort,

Liefs,

Daphné

Een bezoek aan PURO is een geschenk voor jezelf.

Reserveren kan via 0470/39 55 99 of via [email protected]

MAAK EEN AFSPRAAK

De mooiste skin glow ontstaat door het schijnen van je innerlijk licht.

Daphné - PURO

" Bedankt voor alle tips en goede zorgen! In het hele proces om mezelf beter te voelen, te genezen en
aan mezelf te werken, zijn jouw behandelingen en gesprekken een grote hulp.
Sinds mijn maandelijkse gesprekjes en massages bij jou, krijg ik meer en meer het gevoel dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en krijg ik meer inzicht in mezelf.
Lichaam en geest zijn verbonden, deze waardevolle les heeft me al goed geholpen om de dingen in mijn leven beter te kunnen plaatsen. Jij helpt me op de tocht om mezelf te vinden.
Bedankt voor alle hulp! "


J.