Boek jouw experience

PURO - for body & mind

Welkom!

Holistisch totaalconcept

PURO zet zich in voor een holistische benadering van schoonheid. Het is een totaalconcept voor innerlijke en uiterlijke verzorging om jouw innerlijke glow te laten stralen. Dat doe ik door natuurlijke huidverbeterende technieken te combineren met natuurlijke producten, aromatherapie, kleurlichtherapie, voedingsadvies, een positieve mindset, persoonlijke aandacht en ontspanning.

Laat mij je innerlijke schoonheid verzorgen zodat jij kan genieten van een stralende huid, meer rust en energie.

Want wanneer jij je goed voelt, straal je dit ook uit!

Bij PURO geniet je van de allerbeste behandeling op het gebied van innerlijke en uiterlijke welzijn.

Wat is holistische schoonheid?

Hierbij staat jouw totale zijn centraal en wordt er gekeken naar wat jouw lichaam, geest en huid nodig hebben. De focus ligt hierbij niet enkel op de buitenkant, maar ook op wie je bent en wat je voelt.

Door deze totaalaanpak wordt het zelfherstellend vermogen van de huid en het lichaam aangesproken en geniet je van de meest optimale en langdurige resultaten.

Door jezelf en je lichaam bewust en liefdevol aandacht en verzorging te geven, gaat jouw lichaamsenergie beter kunnen stromen. Er ontstaat een pure en natuurlijke glow die jouw innerlijke kracht reflecteert. Innerlijk en uiterlijk welzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Hoogwaardige producten

Ik werk uitsluitend met de hoogwaardige en natuurlijke producten van Sofri Energy Cosmetics. Ze vergroten het evenwicht van lichaam, geest en ziel dankzij plantenextracten van de hoogste kwaliteit en brengen de levenskracht van natuur en de bronnen van de wetenschap samen.

Tot binnenkort,

Liefs,

Daphné

Een bezoek aan PURO is een geschenk voor jezelf.

Reserveren kan via 0470/39 55 99 of via [email protected]

De mooiste skin glow ontstaat door het schijnen van je innerlijk licht.

Daphné - PURO